Kocaeli Havuz Malzemeleri ve 2021 - Sinada Pool Havuz Kimyasalları

Kocaeli Havuz Malzemeleri

Havuz işletmeciliğinde ve şahsi havuzlarda temiz ve düzenli bir ortam hayal ediyorsanız Kocaeli havuz malzemeleri arasında aradığınız ürünleri bulabilirsiniz.

Havuzlar, titizlikle temizlik ve bakımının yapılması gereken mekânlardır. Kullanılacak pratik ekipmanlar ile havuzun kısa sürede bakımı yapılabilir. Bu kapsamda doğru ekipmanların tercih edilmesi çok önemlidir. Havuzun boyutu ne olursa olsun kullanılacak malzemelerin belli başlı olanları şunlardır:

  • Havuz süpürgesi
  • Havuz kepçesi
  • Havuz pompa ve filtre sistemi
  • Havuz ızgaraları
  • Havuz kimyasalları

Sitemizi inceleyerek ihtiyacınız olan tüm havuz malzemelerini kolaylıkla temin edebilirsiniz. Satın alacağınız ürünleri perakende olarak alabileceğiniz gibi toptan da satın alabilirsiniz. Aldığınız ürünler kısa süre içerisinde adresinize gönderilecektir. Satın aldığınız ürünler sayesinde havuz temizlik ve bakım faaliyeti zahmetli bir iş olmaktan çıkıyor. Pratik bir faaliyet haline geliyor.

Havuz Kimyasalları ve Havuz Malzemeleri ürünleri aşağıda anlatacağız ürünlerin fotoğraflarına ve daha fazla bilgiye bakmak için buraya https://sinadapool.com/havuz-kimyasallari/ tıklayınız. 

Havuz Süpürgesi

Havuz, yüzme alanı ve şezlong türünde malzemelerin yer aldığı alan olmak üzere iki bölgeden oluşmaktadır. Havuzun kullanımına bağlı olarak havuz suyu yüzme alanının dışına sıçrayabilir. Söz konusu durum, etrafta su birikintisine neden olur. Birikintinin üzerinden sürekli insanların gelip geçmesi sonucunda hem zemin kirlenmiş, hem de insanların düşüp yaralanma riski ortaya çıkar.

Alacağınız havuz süpürgeleri ile hem havuzun etrafını temizleyebilir, hem de insanların kayma riskini ortadan kaldırabilirsiniz. Kocaeli havuz malzemeleri arasından temin edeceğiniz havuz süpürgesi ile pratik şekilde havuzun etrafının temizliğini yapabilirsiniz.

Havuz Kepçesi

Hava şartlarının etkisi ile havuzun yüzey kısmında yaprak, çöp gibi yabancı cisimlerin ortaya çıktığını görebilirsiniz. Kullanacağınız basit bir havuz kepçesi ile havuzun yüzey kısmındaki çöpleri temizleyebilirsiniz. Söz konusu ürünü uzatma aparatları ile çok daha işlevsel bir hale getirebilirsiniz. Bu sayede havuzun her bir bölgesine kolayca ulaşarak kaba pisliklerin temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Havuz Pompa ve Filtre Sistemi

Bir havuz için olmazsa olmaz malzemelerden biri de pompa ve filtre sistemidir. Havuz suyunun sürekli devir daim halinde olması gerekir. Bu sayede temiz ve hijyenik olması için gerekli tedbir alınmış olur. Havuz suyu kepçe yardımı ile kabaca temizlense de filtreden geçirilerek sudaki pislik süzülmelidir. Su, süzüldükten sonra pompaya girerek devir tekrar havuz içine gönderilmiş olur. Bu sayede havuz içerisine giren su, her zaman temiz olacaktır.  

Havuz Izgaraları

Havuzu kullanan insanların kayıp düşme ihtimaline karşı da gerekli tedbirler alınmalıdır. Bunun da en kolay yolu havuz ızgarası temin edilerek havuzun etrafına döşenmesi ile mümkün olur. Kocaeli havuz malzemelerinden temin edeceğiniz dayanıklı havuz ızgaraları ile havuzdan taşma durumunda göl oluşma riskinin önüne geçmiş olursunuz. Aynı zamanda havuz etrafında kötü görüntünün de önüne geçilmiş olur.

Havuz Kimyasalları

Havuz kimyasalları üreticisi olan Sinada Kimya kaliteli mal ve hizmet ilkesi doğrultusunda Sinada marka havuz kimyasallarını üretip satışa sunuyor.

Havuzun bakımı boş iken yapılabildiği gibi dolu iken de yapılabilir. Bunun için de havuza düzenli olarak kimyasal uygulaması yapılmalıdır. Yapılan kimyasal uygulaması ile kısa sürede havuzdaki mikrop ve zararlı bakteriler öldürülmüş olur.

Havuz malzemeleri konusunda daha ayrıntılı bilgi almak için buraya https://sinadapool.com/blog/izmir-havuz-malzemeleri/ tıklayınız.

Bir cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi *